Омельницька сільська територіальна громада

Кременчуцький район, Полтавська область

Спорт

26 квітня 2024 р.

23 квітня в Кременчуцькому районі пройшли змагання з футзалу серед юнаків "Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч "Разом переможемо".

Чотири команди групи Б змагались за вихід до районних фінальних змагань.За результатами зіграних ігор команда опорного закладу «Омельницький ліцей» здобула І місце!

25 квітня відбувся ІІІ районний етап змагань, де команда хлопців опорного закладу «Омельницький ліцей» здобула призове ІІІ місце!

Пишаємося вами! Бажаємо команді успіхів та подальших перемог!

26 квітня 2024 р.

З новими перемогами в черговому турніру!

В м. Горішні Плавні 23.04-25.04.24 р. пройшов Всеукраїнський турнір з футболу «Промінь Мрії CUP» (у форматі 8+1). Взяли участь у турнірі 8 команд з різних регіонів України. Нашу громаду представляла ФК «Псьол Плюс» (с. Омельник).

За результатами п’яти зіграних матчів наша команда посіла почесне ІІ місце Малого кубка.

Кращий гравець команди – Олександр СЕРЕДА.

Кращий півзахисник турніру – Олександр ГРИЦАК.

Вітаємо нашу команду та тренерів! Бажаємо не здаватися на досягнутому!

24 квітня 2024 р.

23 квітня в Кременчуцькому районі пройшли змагання другого ігрового дня з футзалу серед юнаків "Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч "Разом переможемо".

Чотири команди групи Б змагались за вихід до районних фінальних змагань.

Місця в турнірній таблиці розподілились таким чином:

1 місце- опорний заклад "Омельницький ліцей";

2 місце- Новогалещинський ліцей;

3 місце- Градизька гімназія ім. Героя України О.Білаша;

4 місце- Глобинський ліцей №5.

Команда опорного закладу "Омельницький ліцей" 25 квітня буде змагатися за чемпіонський титул ІІІ районного етапу змагань. Побажаємо нашим юним "футбольним зірочкам" подальших переможних результатів.

22 квітня 2024 р.

Цими вихідними в с. П‘ятихатки пройшов ІІ тур чемпіонату Кременчуцького району з футзалу "MEGASPORT LIGA".

Було зіграно 3 матчі:

«МегаСпорт» (с. П'ятихатки) 3:2 «Атлант» (м. Кременчук)

«Гірник-Спорт» (м. Горішні Плавні) 4:5 «Глобинеагропродукт» (с. Манжелія)

«Гірник-Спорт Ветеран» (м. Горішні Плавні) 3:0 «Талант» (м. Кременчук)

Чекаємо з нетерпінням продовження чемпіонату!

17 квітня 2024 р.

16 квітня 2024 року у Кременчуцькому районі відбулися фінальні змагання ІІІ етапу Всеукраїнського проєкту «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» з баскетболу серед дівчат. Омельницьку громаду представляла команда «ЛЕГІОН» Рокитненської гімназії.

У баскетболі важлива швидкість руху, влучність, злагодженість гри всієї команди. Усі ці якості проявила наша команда і здобула почесне перше місце!

Пишаємося і вітаємо дівчат з перемогою! Бажаємо юним баскетболісткам успіху!

Дякуємо тренеру КАГАЛУ Олексію Олексійовичу за підготовку команди!

15 квітня 2024 р.

13 квітня 2024 року в с. П’ятихатки стартував чемпіонат Кременчуцького району з футзалу "MEGASPORT LIGA", ініційований та організований громадською організацією ФСК «МегаСпорт».
В чемпіонаті приймають участь 7 команд з Кременчуччини :
- «Атлант» (м. Кременчук)- «Гірник-Спорт» (м. Горішні Плавні)
- «Гірник-Спорт Ветеран» (м. Горішні Плавні)
- «Глобинеагропродукт» (с. Манжелія)
- «Дружба» (с. Омельниче)
- «МегаСпорт» (с. П'ятихатки)
- «Талант» (м. Кременчук).
В першому турі було зіграно два матчі. «Глобинеагропродукт» зіграв проти команди «МегаСпорт» з результатом 8:4. Гра команди «Талант» проти «Гірник-Спорт» завершилася рахунком 4:5.
Вітаємо з початком чемпіонату та з нетерпіння чекаємо на наступні ігри!
Громадська організація ФСК "МегаСпорт" висловлює вдячність сільському голові Андрію ПИРОГУ, депутатському корпусу Омельницької сільської ради, начальнику відділу освіти, молоді та спорту Олегу ПРОКОПЕНКУ, старості Рокитненського старостинського округу Олені ЛАГАЙ та голові постійної комісії з питань освіти, культури, молоді, фізичної культури та спорту Дмитру БОЯРСЬКОМУ за постійну підтримку! Разом до нових звершень
!

10 квітня 2024 р.

ФК «Псьол Плюс» (с. Омельник) взяв участь у всеукраїнському турніру "Gornyak Cup", який проходив днями в м. Горішні Плавні.

Формат турніру 6+1. Участь в ньому взяли 10 команд з різних регіонів нашої країни. За результатами п’яти ігор команда «Псьол Плюс» посіла V місце.

Титул кращого гравця команди здобув Олександр ГРИЦАК!

Щиро вітаємо футболістів та тренерів! Бажаємо не розслаблятися і не зупинятися на досягнутому успіху, продовжувати боротися за призові місця і великі нагороди!

02 квітня 2024 р.

В продовження нової традиції, ФСК «МегаСпорт» (с. П’ятихатки) визначив Кращого гравця місяця березня.

Ним став Іван ПШЕНИЧНИЙ. Його плідна праця на тренуваннях, особистий розвиток та приклад для інших гравців заслуговують визнання.

Вітаємо, Іване, з цією вагомою нагородою! Нехай це буде стимулом не зупинятися на досягнутому, а прагнути до нових звершень у своєму розвитку.

28 березня 2024 р.

Готуючись до участі в турнірі Gornyak Cup, гравці ФК «Псьол Плюс» (с. Омельник) зіграли 28 березня два захоплюючі товариські матчі.

Ігри проходили в м. Горішні Плавні в форматі 6+1 з ФК «Гірник Спорт». Закінчилися матчі переконливою перемогою ФК «Псьол Плюс» з рахунком 7:0, 4:2.

Чекаємо з нетерпінням на турнір!

18 березня 2024 р.

18 березня 2024 року відбулися два приголомшливі товариські матчі з футзалу між командою ФК «Псьол Плюс» с. Омельник та командою ФА «Ягуар» м. Кременчук на базі Кременчуцького ВПУ-7.

За результатами ігор ФК «Псьол Плюс» отримала дві переконливі перемоги (7:2; 7:1).

Поїздка відбулася за всебічної підтримки Омельницького сільського голови Андрія ПИРОГА, начальника відділу освіти, молоді та спорту Олега ПРОКОПЕНКА, директора Омельницького ліцею Катерини ПАВЛУШЕНКО.

Велика подяка всім учасникам матчу за чудовий спортивний дух та неперевершений ентузіазм!

09 березня 2024 р.

09 березня в селищі Нові Санжари пройшли зональні змагання чемпіонату Територіальної організації ГО «ВФСТ «Колос» у Полтавській області з волейболу (серед дівчат 2008 р. н. і молодше).

До чемпіонату долучилася 21 команда з громад Полтавщини. Омельницьку територіальну громаду представляли гравці ВК «Псьол Плюс» (2011-2013 р. н.).

За результатами волейбольних баталій ВК «Псьол Плюс» здобула друге місце в групі та почесне IV місце в чемпіонаті.

Вітаємо та бажаємо волейболістам продуктивних тренувань та нових перемог!

Турнір

07 березня успішно для наших команд - ФК «Псьол Плюс» с. Омельник та ФСК «МегаСпорт» с. П’ятихатки, завершився всеукраїнський турнір з футзалу «Промінь мрії CUP 2014 р. н.» у м. Горішні Плавні.
Обидві команди посіли ІІІ місце. ФК «Псьол Плюс» у боротьбі за «великий кубок», ФСК «МегаСпорт» за - «малий».
В команді «Псьол Плюс» кращий воротар турніру - Ростислав Литвиненко; кращий гравець турніру - Андрій Середа.
Від Олімпійського комітету України нагороджено пам'ятними подарунками гравчиню Аріну Борейко команди «МегаСпорт»; кращим захисником турніру став Владислав Кобзарьов; кращим гравцем ФСК «МегаСпорт» визнаний Давид Катихін.
Пишаємося чудовими здобутками наших команд та гравців! Дякуємо тренерам за колосальну роботу, пророблену для досягнення таких високих результатів!

Турнір

Тримаємо кулачки за наші команди, що продовжують боротьбу у всеукраїнському турнірі з футзалу «Промінь мрії CUP 2014 р. н.»!За результатами другого ігрового дня (06.03.2024 р.) команда «МегаСпорт» с. П’ятихатки змагатиметься за «малий кубок», а омельницький «Псьол Плюс» вступить в поєдинок за «великий кубок».З хвилюванням чекаємо на загальні результати турніру. Зичимо командам перемоги!

Турнір








Футбольні команди Омельницької територіальної громади: ФК «МегаСпорт» с. П’ятихатки та ФК «Псьол Плюс» с. Омельник 05 березня 2024 р. прийняли участь у дитячому футзальному турнірі «Промінь Мрії CUP» серед дітей 2014 р. н. у м. Горішні Плавні.

Турнір триватиме з 5 по 7 березня.Перший ігровий день для наших команд завершився такими результатами: Псьол Плюс 3:3 ОТГ Білозерське, МегаСпорт 0:4 Юність (м. Лозова).

Бажаємо всім миру та успіхів у змаганнях!Слідкуйте за подальшими новинами та підтримайте наших футболістів!

02 березня 2024 р.

МЕГАСПОРТ мотивує своїх гравців!В продовження нової традиції-2024 – визначення та нагородження кращого гравця місяця ФК «МегаСпорт» с. П’ятихатки, найкращим у лютому став Єгор ПОПОВ! Цілеспрямований, наполегливий, натхненний! Щиро вітаємо Єгора з відзнакою та зичимо стрімкого спортивного зростання та нових тріумфів на спортивній ниві!